Keressen minket a facebook-on is! FőoldalCégünkrőlStratégiaMinőségi és környezeti politika

Minőségi és környezeti politika

 

A VASIVÍZ ZRt. Minőség- és Környezeti politikája

A VASIVÍZ ZRt. a Nyugat-Dunántúl egyik jelentős víz- és csatornamű szolgáltatója, amely egészséges ivóvizet szolgáltat, a keletkezett települési folyékony hulladékot kezeli, ártalmatlanítja és elhelyezi.

A vezetés a minőség iránti elkötelezettségének az MSZ EN ISO 9001: 2009, illetve az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti minőség- és környezetirányítási rendszer kiépítésével, bevezetésével és folyamatos fejlesztésével kíván hangsúlyt adni.

Tulajdonosaink, fogyasztóink teljes megelégedettségét úgy kell biztosítanunk szolgáltatásainkkal, hogy közben környezeti kincseinket a lehető legnagyobb mértékben megóvjuk.

A felépített és folyamatosan felülvizsgált minőségi színvonalat a mindennapi munkafolyamataink részének tekintjük. Munkánk során törekszünk a szabályozottságra, a hibák előfordulásának megelőzésére és csökkentésére. Minden tevékenységünknek a biztonságos, gazdaságos víz- és csatornaszolgáltatás érdekeit kell szolgálni.

Elégedett, elkötelezett, jól kvalifikált dolgozók képezhetik szolgáltatásaink megfelelő szintű biztosításának alapját. Társaságunk több mint 115 éves múltja és szakembergárdánk több évtizedes tapasztalata színvonalas szolgáltatást garantál fogyasztóink számára.

Teljesítményünk minőségét méréssel és értékeléssel ellenőrizzük, hogy ennek eredményét felhasználhassuk a további fejlesztésekhez.

Működésünk hatékonyságának növelését a jelenlegi és a jövőbeli dolgozók magas szintű szakmai képzésének biztosításával oldjuk meg.

Társaságunk számára a törvényi és hatósági előírások betartása alapkövetelmény.

Biztosítjuk társaságunk magas szintű együttműködését a hatóságokkal.

Munkatársainktól és szállítóinktól megköveteljük a környezet-tudatos szemléletmódot, és ennek érdekében fejlesztjük, képezzük őket. Tudatosítanunk kell, hogy környezetünk védelme mindannyiunk felelőssége.

Alapvető követelmény számunkra a közvetlen és közvetett környezetünk védelme, illetve a környezeti terhelés minimálisra csökkentése. Ennek érdekében arra törekszünk, hogy a lehető legkorszerűbb technikát, technológiát, illetve módszereket alkalmazzuk.

Üzemvitelünk során a keletkező szennyvíz és szennyvíziszap minőségét rendszeresen ellenőrizzük és törekszünk a kibocsátott káros anyagok redukálására. Ennek azért van különös jelentősége, mert szennyvíztisztítási tevékenységünkkel jelentős mértékben tudjuk befolyásolni, javítani környezetünk állapotát.

Vissza
Hibabejelentés
Vízszolgáltatás és szennyvíz-szolgáltatás tekintetében egyaránt hívható telefonszámok:
Általános hibabejelentés:
06 94 500 245
Ingyenesen hívható zöld szám: 06 80 201 232
Általános hibabejelentés és mérőállás bejelentés leolvasási időszakban:
06 94 325 550
E-mail: vasiviz [ at ] vasiviz.hu
Hétvégén:
Vízszolgáltatás: diszpecser [ at ] vasiviz.hu
Csatornaszolgáltatás: csatornaszolgaltatas [ at ] vasiviz.hu
Fedett uszoda és Termálfürdő