Keressen minket a facebook-on is! FőoldalSzolgáltatásokFedett Uszoda és Termálfürdő

Fedett Uszoda és Termálfürdő

Fedett Uszoda és Termálfürdő

 

A VASIVÍZ ZRt. által működtetett Fedett Uszoda és Termálfürdő kellemes kikapcsolódást és rekreációs lehetőséget nyújt a városlakók és az idelátogató vendégek számára.

A vízmű a kötelező alaptevékenységei mellett a szombathelyi uszoda, a városi strand, a büki és a sárvári fürdő alapításában és kezdeti üzemeltetésében is jelentős szerepet vállalt.  Jelenleg a megyeszékhely uszodáját működteti, mely a nagyvállalati háttérnek köszönhetően sikeresen fenntartható.

A Fedett Uszoda 1981-ben nyílt meg. Akkor a megye egyik legkiemelkedőbb beruházása volt. Szolgáltatásai kiváló feltételeket biztosítanak mindazok számára, akiknek fontos az egészséges életmód. Feszített víztükrű úszómedence, tanmedence és lazítómedence várja az úszás szerelmeseit az óvodásoktól a legidősebbekig. A közel 50 éve működő Termálfürdő pedig nyáron teremti meg a kikapcsolódás lehetőségét nyugodt környezetben, élményelemekkel gazdagított ülőmedencével és gyermekmedencével.

A Fedett Uszoda az elmúlt 3 évtizedben meghatározó szerepet töltött be a város és a megye sportéletében. Magyarország egyik meghatározó sportuszodája 50 méteres versenymedencéjével hazai és nemzetközi úszóversenyeknek ad otthont. Naponta itt edzenek a VÍZMŰ SC úszói és a szombathelyi vízilabdások is.

Fürdővendégeink kényelmét a medencéken kívül szauna, masszázs, kozmetika és fodrászat szolgálja, a gépkocsival érkezőknek ingyenesen használható, tágas parkoló áll rendelkezésére.

Látogassanak el hozzánk és érezzék jól magukat!

 

Vissza
Hibabejelentés
Vízszolgáltatás és szennyvíz-szolgáltatás tekintetében egyaránt hívható telefonszámok:
Általános hibabejelentés:
06 94 500 245
Ingyenesen hívható zöld szám: 06 80 201 232
Általános hibabejelentés és mérőállás bejelentés leolvasási időszakban:
06 94 325 550
E-mail: vasiviz [ at ] vasiviz.hu
Hétvégén:
Vízszolgáltatás: diszpecser [ at ] vasiviz.hu
Csatornaszolgáltatás: csatornaszolgaltatas [ at ] vasiviz.hu
Fedett uszoda és Termálfürdő