Keressen minket a facebook-on is! FőoldalÜgyfélszolgálatVédendő felhasználó

Védendő felhasználó

Kapcsolódó dokumentumokTájékoztató a védendő felhasználóhozKérelem szociálisan rászorulókéntKérelem fogyatékkal élő személykéntTájékoztatás a kedvezmények igénylésének módjáról

Tájékoztatás a védendő felhasználói státusz igénybevételéhez

Tájékoztatjuk azon szociálisan rászoruló vagy fogyatékkal élő felhasználóinkat, akik jogosultak kedvezmények, illetve különleges bánásmód igénybevételére, hogy Társaságunknál kérhetik a védendő felhasználói körbe történő nyilvántartásba vételt, melyet személyesen vagy írásban tehetnek meg.  A kérelmezőnek okirattal kell igazolnia a jogosultságát.
-A szociálisan rászoruló felhasználók kérhetik a jogszabályban meghatározott mértékű ellenérték nélküli részletfizetési kedvezmény vagy fizetési haladék alkalmazását.
-A fogyatékkal élő felhasználókat megillető különleges bánásmódok: a vízmérő leolvasásában, a számla értelmezésében, kiegyenlítésében Társaságunk biztosítja a védendő felhasználó által igényelt segítséget.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a védendői státusz igénylésekor nyilatkozni kell, hogy mely kedvezményt vagy különleges bánásmódot kívánják igénybe venni. A nyilatkozatot megtehetik a "Tájékoztatás a kedvezmények igénylésének módjáról" nyomtatványunk kitöltésével, melyet aláírásukkal hitelesítsenek. ( A nyomtatvány csak a védendői státusz igazolásával együtt érvényes).

 

Vissza
Hibabejelentés
Vízszolgáltatás és szennyvíz-szolgáltatás tekintetében egyaránt hívható telefonszámok:
Általános hibabejelentés:
06 94 500 245
Ingyenesen hívható zöld szám: 06 80 201 232
Általános hibabejelentés és mérőállás bejelentés leolvasási időszakban:
06 94 325 550
E-mail: vasiviz [ at ] vasiviz.hu
Hétvégén:
Vízszolgáltatás: diszpecser [ at ] vasiviz.hu
Csatornaszolgáltatás: csatornaszolgaltatas [ at ] vasiviz.hu
Fedett uszoda és Termálfürdő